ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

politiki_prostasia_oropos3

Παρουσία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής για το «Ειδικό Σχέδιο Οργανωμένης Απομάκρυνσης Πληθυσμού Δήμου Ωρωπού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης» από πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, τσουνάμι.

Συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, υγειονομικοί, εκπρόσωποι των Εθελοντικών ομάδων και όλων των εμπλεκομένων φορέων στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού .Καταγράφηκαν όλες οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο "Ειδικό Σχέδιο Οργανωμένης Απομάκρυνσης Πληθυσμού" για το Δήμο μας.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης είπε: «Ο Δήμος μας δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών και για το λόγο αυτό προσαρμόζει τα σχέδια εκκένωσης για όλες τις Δημοτικές Ενότητες και ειδικά για αυτές που ο αστικός ιστός απλώνεται εντός αγροτοδασικών εκτάσεων και το οδικό δίκτυο είναι δαιδαλώδες με μικρούς δρόμους και αδιέξοδα. Βασικός παράγοντας είναι η ενημέρωση των πολιτών αλλά και η πειθαρχημένη συμπεριφορά όλων μας τα πρώτα λεπτά της κρίσης».

Φωτογραφικό υλικό - videos - social media:

You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=L5ZG-V3F4N0

facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100041796071486

Viber:    https://invite.viber.com/?g2=AQAlbU4ab6ZhEU6hk1TmyXVctDCpUh9FaxCMiq1XFW%2B%2BAd8y2n3V2OSGxi8zr0UH

You Tube:   https://www.youtube.com/channel/UC6ptBHCSdavB8n00Dhlj2pw

Tik Tok:      https://www.tiktok.com/@oroposgreece

Ιnstagram:   https://www.instagram.com/oropos_greece/

Τwitter:      https://twitter.com/AttikaGreece