Ενημέρωση για τα αποτελέσματα μικροβιολογικής ανάλυσης θαλασσινού νερού στις περιοχές που επλήγησαν από τα φερτά υλικά.

Ο Δήμος Ωρωπού δημοσιεύει τα πιστοποιητικά μικροβιολογικής ανάλυσης από τις δειγματοληψίες που πραγματοποίησε την 03/09/2020 στη θαλάσσια περιοχή του Χαλκουτσίου:

Δείτε την 1η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε τη 2η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε την 3η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ
Ο Δήμος Ωρωπού δημοσιεύει τα πιστοποιητικά μικροβιολογικής ανάλυσης από τις δειγματοληψίες που πραγματοποίησε την 13/8/2020 στη θαλάσσια περιοχή Μαρκοπούλου και Αγ.Αποστόλων. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι μικροβιολογικές συγκεντρώσεις είναι εντός των ορίων που καθορίζονται από τη νομοθεσία και συνεπώς είναι κατάλληλες για κολύμβηση.

Ο Δήμος Ωρωπού συνεχίζει να πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενες δειγματοληψίες αλλά και δειγματοληψίες σε έτερα σημεία της παραλίας.

Δείτε την 1η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε τη 2η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε την 3η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε την 4η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε την 5η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε την 6η δειγματοληψία κάνοντας κλικ εδώ


ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ: Θρηνούμε, συμπάσχουμε και αποκαθιστούμε τις παραλίες μας

Ο Δήμος Ωρωπού και ο Δήμαρχος Γεώργος Γιασημάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τους ανθρώπους στην γειτονική Εύβοια που έχασαν τη ζωή τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ανακοινώνουν, ότι από σήμερα ξεκινούν τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης όλων των παραλιών του Δήμου, που δέχθηκαν βαρύ περιβαλλοντικό πλήγμα.

Ο Δήμαρχος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από χθες θρηνούμε για τις ζωές που χάθηκαν στην γειτονική Εύβοια και παράλληλα οφείλουμε άμεσα να αποκαταστήσουμε το βαρύ πλήγμα που δέχθηκε ο Δήμος μας με την τεράστια ρύπανση με φερτά υλικά των παραλιών του. Όπως είναι ευκολονόητο, συμπάσχουμε τόσο με τους επαγγελματίες του δήμου μας οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μία απρόσμενη για την χρονική περίοδο πραγματικότητα, όσο και με τους φίλους επισκέπτες της περιοχής μας, που προσωρινά έστω, δεν θα μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας του Ωρωπού μας. Θέλουμε όμως να γνωρίζουν, ότι από χθες ήδη, έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της εικόνας των παραλιών μας».    

Μοιράσου το!

Κεντρικό Μενού

coronoios

covid_24_09

banner_kdvm

logo_greece_2021

logo_eddyppy

farmakeio

adespota_2020

ban-2013-Asthenoforo

Diaugeia

apostille

logo_data_gov

ban_isotita

Καιρός Ωρωπού
Καιρός Μαλακάσας