Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ωρωπού

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την παροχή κοινωνικής μέριμνας, δίνοντας έμφαση στις πραγματικές ανάγκες, με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκου ξεκίνησε να λειτουργεί το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωρωπού. Το Γραφείο στεγάζεται στη Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα εξυπηρετώντας τους ανασφάλιστους συμπολίτες όλου του Δήμου μας. Σκοπός του Γραφείου είναι να παραλαμβάνει δικαιολογητικά για την έκδοση βιβλιαρίων υγείας για ανασφάλιστους δημότες με σκοπό τη νοσοκομειακή τους περίθαλψη και την παροχή φαρμάκων από νοσοκομειακά ιδρύματα.

Με την επίβλεψη και την ιδιαίτερη συμβολή του Αντιδημάρχου Αυλώνα κ. Ανδρέα Λέκκα έχει συγκροτηθεί Επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής η οποία παραλαμβάνει και ελέγχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και αποφασίζει για την έκδοση βιβλιαρίων υγείας. Το εν λόγω Γραφείο είναι στελεχωμένο από Κοινωνική Λειτουργό, ενώ υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα: 2295320108 (κα Ζωή Σύρου).

 

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος με αφορμή το γεγονός αυτό δήλωσε τα εξής:

«Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη που προκύπτει. Η κοινωνική πρόνοια και η ειλικρινή προσφορά αγάπης και φροντίδας βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής που εφαρμόζουμε εδώ και τρία χρόνια. Οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας μπορούν πλέον να διευκολύνονται στην έκδοση βιβλιαρίων υγείας αλλά και να ενημερώνονται για κάθε ζήτημα που τους απασχολεί από το στελεχιακό δυναμικό του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής στον Αυλώνα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Λέκκα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Άρη Πάντο, τους Τοπικούς Συμβούλους κκ Θάνο Τζιόμαλο και Γιασιράνη Δημήτριο, καθώς και όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ως Δημοτική Αρχή για βελτίωση των συνθηκών ζωής για όλους με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς».

Μοιράσου το!

Κεντρικό Μενού

aimodosia_9_2021

coronoios

covid_24_09

banner_kdvm

logo_greece_2021

logo_eddyppy

farmakeio

adespota_2020

ban-2013-Asthenoforo

Diaugeia

apostille

logo_data_gov

ban_isotita

Καιρός Ωρωπού
Καιρός Μαλακάσας